Nie to nie grzeje układu paliwowego. Są tacy którzy sami sobie robią osobne podgrzewanie na filtr paliwa np. Ale tu niech się wypowiedzą mądrzejsi ode mniekura77 napisał(a):... Mam pytanie czy przy takich mrozach to dodatkowe podgrzewanie silnika ma jakiś wpływ na zasilanie ON to coś grzeje układ paliwowy ...
Jak coś to dzwoń podjadę i uruchomimy trupa Pomijając fakt, że jakiś czas temu dryndałem do Cię i nie odbieraszkrystian83r napisał(a):Łączę się z Tobą w bólu
Ja wczoraj wystawiłem auto z garażu i dziś już odpalić nie można.
Prawdopodobnie złapało ropę a mało tego to wyssało i tak słaby aku
Są różne metody. Ja np dolewam ok 3 litrów benzyny. Można ponoć również dolać denaturatasek5 napisał(a):ja dolewam do paliwa taki środek ... i ważny jeszcze filtr paliwa
Nie do końca tak jest. Ja tankuję swojego na tej samej stacji co moja małżonka i mój nie zamarzł a jej tak. Udało się go już uruchomić na szczęście, bo inaczej jutro by mi zakosiła mojego na wyjazd do pracy, a ty chłopie się męcz.Maryś napisał(a):... co za dziadostwo na tych stacjach mają
Zgadzam się, też tak robię, lecz w tym roku w Mazdzie to nie wystarczyło. Na około 25 litrów ropy w zbiorniku nalałem 2 litry benzyny, 0,5 litra denaturatu i około 150 ml jakiegoś depresatora. Po koło 15 minutach autko chodzi jak nowe Filtr paliwo naturalnie zakupiony, lecz czekam z wymianą do cieplejszych dni - niestety nie mam ogrzewanego garażu.szutam napisał(a):... najlepszy sposób to dolanie na cały zbiornik paliwa benzyny ...
mikusien napisał(a):Poczekam z tum zaslepieniem egera..... Zastanowie sie nad zaslepieniem egr-a, mowia ze silnik mniej telepie jak zimny, no i mocniejszy jest.
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości