pocieszny napisał(a):ja mam na orginalnej wajsze ręcznego
Wiem wlasnie. Zainspirowales mnie pomyslem hydraulicznego recznego. Ale wolalbym to zrobic na drugiej osobnej wajsze, zostawiajac mechaniczny reczny tak jak jest.
pocieszny napisał(a):ja mam na orginalnej wajsze ręcznego
piotr R napisał(a):Z ręcznym jest problem od zawsze. Jeśli elementy stalowe są w dobrym stanie , to naklej nowe okładziny. Da się dopasować z Ursusa c 360, z jednej robisz komplet na koło.
Te od froty nie pasują, jeśli kupisz nowe dedykowane do Troopera to bierz komplet z rozpierakami.
Z ręcznym walczę już parę lat,na rynku europejskim nie kupisz sensownych szczęk zawsze jest coś nie tak. Trzeba sprowadzać z U.S.A .
Mam ręczny bo mój mechanor się wku.... wziął pilnik i dorobił to czego Chińskia fabryka bubli nie potrafi zrobić.
mcgiver napisał(a):piotr R napisał(a):Z ręcznym jest problem od zawsze. Jeśli elementy stalowe są w dobrym stanie , to naklej nowe okładziny. Da się dopasować z Ursusa c 360, z jednej robisz komplet na koło.
Te od froty nie pasują, jeśli kupisz nowe dedykowane do Troopera to bierz komplet z rozpierakami.
Z ręcznym walczę już parę lat,na rynku europejskim nie kupisz sensownych szczęk zawsze jest coś nie tak. Trzeba sprowadzać z U.S.A .
Mam ręczny bo mój mechanor się wku.... wziął pilnik i dorobił to czego Chińskia fabryka bubli nie potrafi zrobić.
miałem dziś pewną konsternacje czy tego nie robić na tych okładzinach z ursusa , ale za klej na aledrogo trzeba dać 50zł z wysyłką, okładziny pewnie z 20zł jak nie lepiej ,
ta rzeźba się mija z celem bo oszczędziłbym 65zł w porównaniu do tych z rock auto ale:
1- z godzine lub dwie z tym zejdzie ,
2- było by to urzeźbione,
tak że za te 65zł to wole palcem nie kiwnąć
postanowione zaraz zamawiam szczęki zza oceanu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości