piotrck napisał(a):Yhy....ja swojego płukałem i dalej syf siedzi w nagrzewnicy.
U mnie skoro chlodnica i nagrzewnica sa nowe, to syf siedzie juz tylko w bloku.
piotrck napisał(a):Yhy....ja swojego płukałem i dalej syf siedzi w nagrzewnicy.
Jake napisał(a):Bartosz955 napisał(a):Zamontowałem nową. Przy cenie ok 90 zł nie było sensu rzeźbić przy starej.
Dzieki za odpowiedz, dobrze wiedziec. Nowa chlodnica, nowa nagrzewnica. Fajnie, oby wiecej takich dobrych wiesci
Ostatnio tylko swiezy plyn chlodniczy zaczal wyplukiwac syf i osady z bloku silnika, ostatnie pozostalosci po kims kto jezdzil dawno temu na wodzie. Bede musial zlac plyn, przeplukac i zalac nowym.
Bartosz955 napisał(a):Jake napisał(a):Bartosz955 napisał(a):Zamontowałem nową. Przy cenie ok 90 zł nie było sensu rzeźbić przy starej.
Dzieki za odpowiedz, dobrze wiedziec. Nowa chlodnica, nowa nagrzewnica. Fajnie, oby wiecej takich dobrych wiesci
Ostatnio tylko swiezy plyn chlodniczy zaczal wyplukiwac syf i osady z bloku silnika, ostatnie pozostalosci po kims kto jezdzil dawno temu na wodzie. Bede musial zlac plyn, przeplukac i zalac nowym.
Dałem jeszcze cztery nowe głośniki
Jake napisał(a):piotrck napisał(a):Yhy....ja swojego płukałem i dalej syf siedzi w nagrzewnicy.
piotrck napisał(a):Jake napisał(a):piotrck napisał(a):Yhy....ja swojego płukałem i dalej syf siedzi w nagrzewnicy.
Tylko chłodnica nowa . Nagrzewnicę mam zamiar wymienić. Ktoś kupował nową i może polecić coś co będzie działać dłużej niż rok ?
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości