virus napisał(a):czy na oponach terenowych mozna normalnie jezdzic uzywajac ich jako "zimowki"
Można jeździć pamiętając o braku przyczepności.
virus napisał(a):czy na oponach terenowych mozna normalnie jezdzic uzywajac ich jako "zimowki"
virus napisał(a):Witam znowu mam pytanko tym razem konkretnie
czy ktoś zna to ogłoszenie? http://otomoto.pl/opel-monterey-3-1td-5 ... 38414.html
po rozmowie telefonicznej wiem że handlarz nie wie co sprzedaje upiera sie że samochód nie był bity ani malowany ,
Wystarczy popatrzeć na przód prawy przedni błotnik wymieniany (brak paska) reflektor prawy (lewy jest matowy)a maska znaczek opla jest z następnej generacji- jest wypukły plastik a nie naklejka opla na czarnym tle.
Wnętrze mnie zastanawia bo deska jest zdecydowanie z początku produkcji a w ogłoszeniu jest napisane że rocznik 1997
jeżeli ktoś ogladał autko prosze o opinie ( bo moja opieraja sie tylko na zdjeciach)
pocieszny napisał(a):kupujesz montka z przed liftu na papierach auta po lifcie
do tego nie oryginalny grill (isuzu) no i nie ful opcja tylko golas to co tam jest było w serii może oprócz grzania siedzeń
virus napisał(a):Ja sie nie łudzę ale wole chyba kupić taki okaz za 8-9 tys a nie za 13600zl różnice można już włożyć w odbudowę tego tańszego alczkowliek nie tak kombinowanego:P chyba że wogule iśc w montereya B lub trooper III w benzynie 3.5 albo po prostu jeszcze więcej cierpliwości:D gdzies wyczytałem że do 1996 montera składali w japoni a potem sie przeniesli do europy i blacha juz nie taka dobra jak w troperze? rozumiem że tej nowszej generacji auta szukać bardziej troopera?
pawel126 napisał(a):virus napisał(a):Ja sie nie łudzę ale wole chyba kupić taki okaz za 8-9 tys a nie za 13600zl różnice można już włożyć w odbudowę tego tańszego alczkowliek nie tak kombinowanego:P chyba że wogule iśc w montereya B lub trooper III w benzynie 3.5 albo po prostu jeszcze więcej cierpliwości:D gdzies wyczytałem że do 1996 montera składali w japoni a potem sie przeniesli do europy i blacha juz nie taka dobra jak w troperze? rozumiem że tej nowszej generacji auta szukać bardziej troopera?
Jak szukasz naprawdę czegoś porządnego to proponuję szukać za Odrą. Też szukałem 3.5 ale po oględzinach kupiłem starszego o 3 lata 3,2 ale za to z przebiegiem mniejszym o 150tys. albo 200... i to jest najważniejsze w autach ponad 10 letnich.
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 15 gości