pocieszny napisał(a):drążek reakcyjny to inaczej panhard, pzreciwdziałą ruchom poprzecznym mostu
te 3 to wahacze wleczone (wzdłużne) które umożliwiają opadanie i podnoszenie mostu po jednym i tym samym łuku za każdym razem
tak to się chyba fachowo nazywa
Manix napisał(a):Cześć.
Uruchamiam w moim aucie klimę ale okazało się, że chłodnica puszcza. Może ktoś "przez przypadek" wie, gdzie zdobędę taką chłodnicę do 3,2 V6. Najchętniej nową.
W ostateczności może być używana - byle szczelna. Odkupię lub zamienię na coś innego z 3,2 V6 long z`92 r.
Pozdrawiam.
Wano napisał(a):Manix napisał(a):Cześć.
Uruchamiam w moim aucie klimę ale okazało się, że chłodnica puszcza. Może ktoś "przez przypadek" wie, gdzie zdobędę taką chłodnicę do 3,2 V6. Najchętniej nową.
W ostateczności może być używana - byle szczelna. Odkupię lub zamienię na coś innego z 3,2 V6 long z`92 r.
Pozdrawiam.
Jeżeli chłodnica z 3.5 pasuje do 3.2 to mam.
Manix napisał(a):Wano napisał(a):Manix napisał(a):Cześć.
Pozdrawiam.
Jeżeli chłodnica z 3.5 pasuje do 3.2 to mam.
Sprawdzę w katalogach części czy numery mają takie same.
Masz nową czy używaną tą chłodnicę klimatyzacji ?
junior napisał(a):Tłumik środkowy do 3.1.
Gdyby ktoś szukał, bo wiem, że dość ciężko znaleźć, a bosal już nie ma.
https://allegro.pl/oferta/tlumik-srodko ... e=facebook
Legend napisał(a):bosal jest, ale na indywidualne zamówienie. Jak tak przez intercars ściągałem.
Legend napisał(a):380 za tłumik środkowy, resztę zorganizowałem na miejscu włącznie z końcówką [to co się przy kole łączy] ale tu miałem szczęście bo za 200pln kupiłem oryginał.
Quentil napisał(a):Tłumik do 3.2ltd oraz 3.5ltd są zamienne P&P, jak by komuś potrzebne było.
Końcowa rura taka sama we wszystkich rocznikach, silnikach i długościach budy, pomijając wyjątek z dodatkowym końcowym tłumiczkiem.
mcgiver napisał(a):[...]mam na końcu puszkę https://photos.app.goo.gl/1J3YEvqQourZNBLW9 i tak się zastanawiałem czy to ory jest. [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości