Jacuś napisał(a):Niestety nie posiadamy.
AG Siedlik napisał(a):Brak, nie zajmujemy się systemem Holenderskim.
nagaz24.pl napisał(a):Niestety nie posiadamy w swojej ofercie wielozaworów do zbiorników LPG z płytą (holenderskie 4-otworowe).
Zbiorniki te są produkowane tylko na eksport w związku z tym nie mamy możliwości również sprowadzenia wielozaworu.
pocieszny napisał(a):mcgiver a opary benzyny w komorze silnika są bezpieczne?bo wiesz w montku tam uchodzą
![]()
trochę przesadzacie, pływak nie ma nic wspólnego z upuszczaniem ciśnienia, i jest on w instalacji LPG w zasadzie zbędny, jest bo jest, powoduje duskoteke wybiórczą kontrolek poziomu paliwa(nie wiem może są wielozawory działające "na pływak" nie na ciśnienie, nie spotkałem, ale bym takiego nie chciał, przy dużym przechyle upuszczał by mi paliwo do auta
) ogólnie jeśli tankujesz i jedziesz kilkadziesiąt km nie ma to żadnego znaczenia znaczenia
Jake napisał(a):U mnie to nie sa wahania, to jest random-dyskoteka. Tankuje do pelna wsiadam doi auta - swieci sie jedna dioda. sakrecam w ulice swieca sie 4. za chwile 2, jak sie konczy gaz to czasem sa 3 a czasem zero.
Jake napisał(a):U mnie to nie sa wahania, to jest random-dyskoteka. Tankuje do pelna wsiadam doi auta - swieci sie jedna dioda. sakrecam w ulice swieca sie 4. za chwile 2, jak sie konczy gaz to czasem sa 3 a czasem zero.
mcgiver napisał(a): nie wiem skad mogą sie Wam brać takie gwałtowne reakcje wskaznika może przy pływaku brakuje jakiegoś zwalniacza stabilizujacego pływak ...
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości