Chyba kazdy z nas lubi wymiane przepalonych zarowek i bezpiecznikow
No to zaczynamy, rozbieral ktos przyciski od zalaczania swiatel przeciwmgielnych, w wlaczniku tylnich spalila sie zarowka a znajac japonczykow tak latwo tego nie rozbiore
serg napisał(a):Chyba kazdy z nas lubi wymiane przepalonych zarowek i bezpiecznikow
No to zaczynamy, rozbieral ktos przyciski od zalaczania swiatel przeciwmgielnych, w wlaczniku tylnich spalila sie zarowka a znajac japonczykow tak latwo tego nie rozbiore
posti napisał(a):Czesc ja ostatnio w swoim wymieniałem w klilku guzikach wymiana prosta jak drut, dobrze sie zaopatrzyc w jak najszerszy płaski srubokret (do wyrwania włącznika z tapicerki ) , a wcale mocno nie siedzi
serg napisał(a):posti napisał(a):Czesc ja ostatnio w swoim wymieniałem w klilku guzikach wymiana prosta jak drut, dobrze sie zaopatrzyc w jak najszerszy płaski srubokret (do wyrwania włącznika z tapicerki ) , a wcale mocno nie siedzi
Podwazales sam guzik czy razem z ta obwodka ? W manualu doczytalem, ze trzeba zdejmowac caly panel przedni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości