Jake napisał(a):Zabrałem sie dzisiaj za wymiane huczącego łożyska w sprężarce klimy. Trzeba sobie dorobić sciagacz, bo sprzeglo nie schodzi po dobroci. Gdyby ktoś potrzebował kupic łozysko zanim rozbierze kompresor - symbol to NSK 35BD219DUK, wymiary 55x35x20 [mm]
mcgiver napisał(a):Jake napisał(a):Zabrałem sie dzisiaj za wymiane huczącego łożyska w sprężarce klimy. Trzeba sobie dorobić sciagacz, bo sprzeglo nie schodzi po dobroci. Gdyby ktoś potrzebował kupic łozysko zanim rozbierze kompresor - symbol to NSK 35BD219DUK, wymiary 55x35x20 [mm]
da rady wymienić to łożysko bez rozpinania układu na aucie?
u mnie od dawna strasznie rzęzi jak właczę klimę i wreszcie wypadało by coś z tym zrobić
Legend napisał(a):pewnie radę da, ale mało miejsca na ściągacz. Ogólnie tam jest mało placu więc to będzie największy problem.
Jake napisał(a):Zabrałem sie dzisiaj za wymiane huczącego łożyska w sprężarce klimy. Trzeba sobie dorobić sciagacz, bo sprzeglo nie schodzi po dobroci. Gdyby ktoś potrzebował kupic łozysko do 3.1, zanim rozbierze kompresor - symbol to NSK 35BD219, wymiary 55x35x20 [mm]
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości