Legend napisał(a):dam znać bo kupiłem dawcę, jak go zwiozę to ocenię co mi jeszcze trzeba.
jak będzie ładny to odbudowa i na sprzedaż, jak trup to go wyczyszczę z części.
pocieszny napisał(a):Legend napisał(a):dam znać bo kupiłem dawcę, jak go zwiozę to ocenię co mi jeszcze trzeba.
jak będzie trup to popatrz na przednią część ramy (z zawiasem przekładnią itp) chętnie porozmawiam na temat pozyskania
może nawet w komplecie z mostami
Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):Legend napisał(a):dam znać bo kupiłem dawcę, jak go zwiozę to ocenię co mi jeszcze trzeba.
jak będzie trup to popatrz na przednią część ramy (z zawiasem przekładnią itp) chętnie porozmawiam na temat pozyskania
może nawet w komplecie z mostami
Z tego ode mnie mozna to wyszarpac. W sumie jakby Ci sie chcialo podjechac 180km od KRK to mozesz duzo wiecej rzeczy pozabierac, a moze uda Ci sie wziac całego?
Legend napisał(a):ok, znaczki biorę, żebyś nie był stratny mogę Ci odesłać znaczek ISUZU na przedni grill - daj znać.
a jakie inf potrzebujesz? odniesnie tego fotela?
Jake napisał(a):Daszki mam zdemontowane i zapakowane. Moge je do Ciebie wyslac jutro. Chcesz poczta czy paczkomatem? Przelew czy za pobraniem?
Co do materiału. Powiedz jaki wzór tapicerki. Przed lift i polift maja boki w zupełnie innym kolorze. Najlepiej wstaw prosze zdjecie fotele i zaznacz w paincie prostokatem co mam Ci wyciąć - zeby nie było wtopy ze wytne za mało albo nie to co potrzebujesz.
Legend napisał(a):ok, na spokojnie chce wszystko jedna paczka, posle foto za pare dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości