Poszukuje klapki schowka na lewarek w bagażniku.
Ta co jej brakuje na zdjeciu ponizej:
krzyko66 napisał(a):Cześć. A ma ktoś może oryginalny lewarek, który wchodzi do tego schowka? Można byłoby o jakieś zdjęcia prosić? Mocowanie do gaśnicy miałeś oryginalne czy coś implantowales?
kupricz napisał(a):krzyko66 napisał(a):Cześć. A ma ktoś może oryginalny lewarek, który wchodzi do tego schowka? Można byłoby o jakieś zdjęcia prosić? Mocowanie do gaśnicy miałeś oryginalne czy coś implantowales?
Cześć, mam pełen oryginał nawet z kluczem do kół
Jake napisał(a):kupricz napisał(a):krzyko66 napisał(a):Cześć. A ma ktoś może oryginalny lewarek, który wchodzi do tego schowka? Można byłoby o jakieś zdjęcia prosić? Mocowanie do gaśnicy miałeś oryginalne czy coś implantowales?
Cześć, mam pełen oryginał nawet z kluczem do kół
A klapki nie masz?
Jake napisał(a):A klapki jak mi brakowało, tak brakuje. Drażni mnie ta ziejąca dziura. Nikt nie ma? Nikt nie wie kto ma?
Bobas napisał(a):Jake napisał(a):A klapki jak mi brakowało, tak brakuje. Drażni mnie ta ziejąca dziura. Nikt nie ma? Nikt nie wie kto ma?
Jake znajdz na fb Rafał Bieńczak w grupie monterey. Na pewno będzie miał sprzedaje części do troper/monterey
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości