mcgiver napisał(a):przecież ten kosz jest ponoć taki sam jak w przejściówce
mcgiver napisał(a):nie trzymam w oleju , lezy w skrzynce pod regałem
Jake napisał(a):No to masz sucho w warsztacieChoc na 2 i 3 zdjeciu kolo talerzowe sie wydaje pokryte nalotem (ale to moze byc kwestia lampy blyskowej i zdjecia).
W kazdym raziejak masz to w tej formie to ponowne poskladanie tego wymaga nowych lozysk stozkowych i ustawienia luzu czujnikiem zegarowym, to nie jesta czesc zamienna takie plug 'n' play ze o 17 rozbierasz dyfer na aucie a o 19 wyjezdzesz z garazu xD
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):przecież ten kosz jest ponoć taki sam jak w przejściówce
Polifty maja tylne dyfry GM wiec to odpada ale roczniki 92-97 (czyli pierwszy Monterey i przejsciowka) z tego co wiem maja takie same tylne dyfry jak dziadek.mcgiver napisał(a):nie trzymam w oleju , lezy w skrzynce pod regałem
Mowisz, ze to jak z grzybami? Suszone dluzej moga lezec? XD Korozja Ci go pochlonie.
pocieszny napisał(a):a co do przechowywania, jeśli tarczki ni były umyte i został na nich olej który zaschnie to LSD jest do wywalenia, najlepiej trzymać to w filmie olejowym
pocieszny napisał(a):wredziuch ;p
pocieszny napisał(a):przynajmniej pomierz 26 zębów i 33,5mm?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości