prędki napisał(a):witam. uff co będzie jak monterey znajdzie nowego włściciela co go zastąpi. BLOKADA. jest to bul w portfelu ale widzę jak to pomaga w terenie kumpla ma patrola gr 30 di gdyby nie blokada to by stał każdym dołku z wodą my mamy wśród znajomych 4 mundki 3.1td 2 pagiero 1 samuraj 1 campo to mój 3.1td i patrol wcale nie jesteśmy gorsi nadrabiamy wagą i momentem ale jak by była blokada to... sam wiesz jakie to daje efekty. Jak bym miał taką blokadę w rękach[na wzór] to jestem w stanie ją dorobić mam takie możliwości.
pocieszny napisał(a):tylko czemu chinczyk jest tylko deko tańszy od ARBado tego bez kompresora i wszystkiego
bheb napisał(a):i żeby było jasne bunny 2229 pln arb 3809 pln , deko tańszy
pocieszny napisał(a):bheb napisał(a):i żeby było jasne bunny 2229 pln arb 3809 pln , deko tańszy
no patrz pan jakie cuda, jakos mnie ARB proponują za 3100 z kompresorem więc tak deko tańszy![]()
weź się ogarnij sam jak masz ceny z dupy podane przez hurtownie a nie bezpośrednio to się nie dziw
ogólnie zamawianie markowych rzeczy, w dobie obecnego "kryzysu" przez pośredników mija sie zupełnie z celem, czasem cena wychodzi o 1/3 niższa, ale to import prywatny musi być, wtedy wiele rzeczy można ominąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość