Opisz trasę i przygody.
Hinek napisał(a):Wróciłem wczoraj. Wyszło około 20 tys km, wyprawa trwała 5 tygodni. Zaliczyliśmy drogę 110 i BAM...Lekko nie było. NIE-DO-WIARY ile Montek może wytrzymać. To świetne auto - wielka szkoda, że już takich się nie robi
Hinek napisał(a):Wróciłem wczoraj. Wyszło około 20 tys km, wyprawa trwała 5 tygodni. Zaliczyliśmy drogę 110 i BAM...Lekko nie było. NIE-DO-WIARY ile Montek może wytrzymać. To świetne auto - wielka szkoda, że już takich się nie robi
piotrck napisał(a):Wrócilismy
Hinek napisał(a):Wróciłem wczoraj.
Bobbie napisał(a):Witajcie na polskiej ziemi![]()
Nie moge się doczekać jakiejś relacji.
Hinek - jak moje skrzynki? dały radę?
peterek66 napisał(a):Ta...![]()
Przepraszam że zawiodła moja robota i nie ukrywam, iż dzięki Tobie feralne mocowanie zostanie opracowane na nowo, pod kątem wytrzymałości.
Hinek napisał(a): "Testowane na Syberii"
danti napisał(a):Hinek napisał(a): "Testowane na Syberii"
Peter! dorzuć na nich napis: Testing in Siberia
Hinek napisał(a):Nie chodzi o to że coś zawiodłoPrzy typowej eksploatacji nic by się pewnie nie stało. No ale dzięki mnie ujawnił się potencjalny słaby punkt.
To niekończące się dziurawe szutry i wywołane tym drgania spowodowały te pęknięcia - nie obciążenie. Tak czy siak "Testowane na Syberii"!!
Funkcjonalnie cały bagażnik razem z drabinką sprawdził się i jest właśnie taki jak chciałem a znalezienie spawarki w Rosji nawet na Syberii nie jest problemem
piotrck napisał(a):Danti chyba sobie urlop wzioł od kompa i nie chce nauczyć
piotrck napisał(a):mi Miras7 zrobił 5 punktów podparcia na stronę i sprawdził się zajebiście* ( brzydkie słowo) waga bagażnika 18kg sic!
pocieszny napisał(a):rower masz zpsiutany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości