Jake napisał(a):Nie, na odwrot.
Przednie p-mgielne sa opcjonalne, nie wszystkie auta je maja, wlaczane sa osobnym klawiszem na desce, dzialaja tylko razem pozycyjnymi, tak jak w przedlifcie.
Czemu tak? ChGW, bo tak producent wymyslil xD
pocieszny napisał(a):dlatemu, że takie są wymagania homologacyjne UE, według prawa nie możesz mieć włączonych halogenów bez świateł pozycyjnych
co innego ze światłami dziennymi ale to inna lampa zupełnie
Jake napisał(a):Paszkwil to nie... jak ktos ma duza familie i chce zabrac swoja gromadke dzieci to ja widze w tym sens. Dla doroslych cisnac sie w bagazniku na tych mini fotelikach z nogami pod broda to nieporozumienie, ale takie 4 czy 6 latek sie zmiesci komforotowo. Niemniej tez nie moja bajka. Ja 90% czasu jezdze autem w 2 osoby. Od czasu do czasu mysle nawet czy nie zdemontowac tylnej kanapy.
mcgiver napisał(a):Jake napisał(a):Paszkwil to nie... jak ktos ma duza familie i chce zabrac swoja gromadke dzieci to ja widze w tym sens. Dla doroslych cisnac sie w bagazniku na tych mini fotelikach z nogami pod broda to nieporozumienie, ale takie 4 czy 6 latek sie zmiesci komforotowo. Niemniej tez nie moja bajka. Ja 90% czasu jezdze autem w 2 osoby. Od czasu do czasu mysle nawet czy nie zdemontowac tylnej kanapy.
żle mnie zrozumiałeś ; idea jest jak najbardziej ok, ale wykonanie to paszkwil. Nie wiem od kiedy wprowadzili te dwa fotele w bagażniku , ale widziałem to kiedyś i jest to całkowicie nieudany projekt , a raczej chyba tylko próba podążenia za konkurencją moim zdaniem. Widziałem szósty i siódmy fotel w patfinderze u brata i zdarzyło mi się kiedyś widzieć w trooperze to naprawdę nie ma o czym mówić. w patfinderze jest to przemyślany projekt w którym fotele są wkomponowane w podłogę a gdy są potrzebne to się je rozkłada . W trooperze chamsko wrzucone dwa taborety wiszące na bocznych szybach, które czasami się przydają ,a w większości uprzykrzają życie komuś kto potrzebuje bagażnik do przewożenia jakichś tam większych gabarytów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości