przez Jake » 04 sie 2022, 23:36
Tak, nie ma problemu. Jak dostane oryginalne sztuki od Legenda to rysuje, wysylam projekt, dostaje wycene i zamieszczam Wam informacje ile kosztuje komplet. Z tymi blaszkami nie ma dla mnie zadnej dodatkowej roboty, wiec nie dodaje zadnego wlasnego narzutu. Czyli cena koncowa to bedzie koszt wyciecia na CNC + koszt wysylki. Blaszka po wycieciu bedzie plaska, nalezy ja wygiac w trzech miejscach.
Legend Ty ogarniesz dystrybucje i ewentualne wyginanie? Ja oczywiscie moglbym jak zwykle powyginac i porozsylac gotowce, tylko mieszkam aktualnie w Poznaniu, a 100% moich narzedzi mieszka w garazu po moim dziadku w Stalowej Woli na podkarpaciu. Na pewno tam bede za jakis czas... tylko nie umiem powiedziec za jaki czas. Moze za 2 tygodnie, a moze za 2 miesiace, a w Poznaniu palcami nie powyginam.
Jest tez opcja porozsylac plaskie blaszki, a razem wysylamy kartke/szablon z liniami giecia, kazdy sobie ogarnia DIY (wygiecie to moze 5minut, spokojnie do ogarniecia na imadle). Zaleta tej opcji jest to ze tak bedzie szybciej i tansza wysylka (plaski list).
PS. Fajnie byloby tez ustalic (potwierdzic lub zaprzeczyc) ze takie same blaszki pasuja (lub nie) do polifta. Ale to w sumie moge przemierzyc te co dostane od Legenda do swojego auta.
PSS. Jest tez opcja wykonania blaszek pod CB radio. Ja mam Presidenta JFK II (idealnie pasuje w kieszen DIN) i moge zwymiarowac pod niego, ale jak dostane wymiary moge zaprojektowac tez pod inne radio.
Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991