Quentil napisał(a):To jeszcze mój post podbiję, bo nie wiem czy zauważyłeś.
Quentil napisał(a):Jake, jak chciałoby Ci się demontować to może pierdołki w stylu:
- plastikowe kosze głośników z przednich drzwi (te z 3 paskami na dnie) - trzeba demontować całe boczki, na 3 nitach chyba z plastiku się trzymają
- miękką kedre zasłaniająca szparę między budą a ramą, (lewy tył) - ten pasek niby gumowy, jeśli jest w ładnym stanie
- zaślepko-moneciarka z tunelu środkowego (obok przycisku anteny) - jeśli jest.
Legend napisał(a):iiii jeszcze dysza spryskiwacza jak jest i styk tylnych duzych drzwi - to co uruchamia światełko/alarm [z dołu, pod progiem załadunku w takiej gumce]
Jake napisał(a):Cale boczki z przednich drzwi sa juz od 2 miesiecy u Legenda, kedre zapomnialem dzis ogarnac, ale powinna byc, moneciarki nie ma - zreszta nie kojarze niczego takiego w ogole w trooperze.
Quentil napisał(a):Jake napisał(a):Cale boczki z przednich drzwi sa juz od 2 miesiecy u Legenda, kedre zapomnialem dzis ogarnac, ale powinna byc, moneciarki nie ma - zreszta nie kojarze niczego takiego w ogole w trooperze.
Nie chce boczków tylko kosz/gniazdo głośnika, montowane bezpośrednio do blachy drzwi. Spróbuje jakieś zdjęcie wstawić.
Kedra lewy tył, jak będzie to fajnie.
Moneciarka to moja nazwa na spec-zaślepkę w tunelu środkowym, obok przycisku wysuwania anteny. W przeciwieństwie to płaskich standardowych, ta była wyprofilowana i z przegródką, tak, że kilka monet na sztorc może wejść. Ale nie wszystkie Troopery to miały. Jak nie ma to nie ma.
Legend napisał(a):jak to widze to mnie szlag trafia, tyle fajnych czesci się zmarnowało... most tył, drzwi, szyby QRWA i chyba zapomniałes Jake o mnie bo miałbyć hak i wiązki itp...
mcgiver napisał(a):ło qrwa szkoda bo chciałem licznik
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):ło qrwa szkoda bo chciałem licznik
Licznik jest oszczedzony, lezy na regale, ale chyba bierze go gosc co kupuje silnik. Z tym ze to auto i tak miał stara deche, wiec licznik nie pasi do nowej, inne mocowania, inne wtyczki.
mcgiver napisał(a):Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):ło qrwa szkoda bo chciałem licznik
Licznik jest oszczedzony, lezy na regale, ale chyba bierze go gosc co kupuje silnik. Z tym ze to auto i tak miał stara deche, wiec licznik nie pasi do nowej, inne mocowania, inne wtyczki.
celowałem raczej w mechanizm małego przebiegu bo mój nie liczy ...
pocieszny napisał(a):łooo to licznik był kręcony to ile to miało niby przebiegu jak kupiłeś?
mcgiver napisał(a):pocieszny napisał(a):łooo to licznik był kręcony to ile to miało niby przebiegu jak kupiłeś?
jak kupiłem miał 267 , było to w lutym 2015 .
teraz ma prawie 380 ,na pewno nie był kręcony , mały licznik zepsułem sam , gdy podczas 25 stopniowego mrozu wsiadłem do zimnego samochodu i nacisnołem kasowanie małego przebiegu, wtedy przestał liczyć mały przebig , ale duży liczy normalnie, Zastanawiam się z którego licznika by to podpasowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości