Legend napisał(a):4 komplety w większej kompletacji na manuale.
Odnawiam dwa strupy więc pewnie zużyję.
miras7 napisał(a):Ja na pewno biorę zestaw pod manualne. Jaki jest ostateczny termin składania zamówień?
Jake napisał(a):Hophop? Wy dalej chcecie te uszczelki? Piec dni temu napisalem prosbe o doprecyzowanie zamowienia i cisza jak makiem zasial. Ja bym juz chcial to zamowic, a musze wiedziec co. No i sie tak troche martwie, ze jak tak samo bedzie z placeniem i podawaniem adresow do wysylki to slaby interes na tym zrobie i zostane z 20 kompletami uszczelek dla siebie...
mcgiver napisał(a):z motyką na słońce
widzę że strasznie sie nudzisz i szukasz se dziwnych zajęć, chciałbym mieć Twoje problemy .
hehe dobrze Ci tak.
nie rób nikomu dobrze nie będzie ci źle
nie żebym potrzebował , bo mam sotf i silikon zajebiście robi, a otwieram to może co 2 lata i jeszcze nie widziałem tam wilgoci
i bez napinki , poprostu taka dygresja bo cały ten temat i sytuacja są trochę komiczne
no ale skoro chcesz być aktywistą no to brawo
młodyś , kobietą się lepiej zajmij
AlekS napisał(a):Hej,
A byłem przekonany, że potwierdzenia chcesz tylko od wywołanych. Ale jakby co to potwierdzam, że ja wciąż jestem zainteresowany zgodnie z tym co dla mnie podsumowałeś i po prostu czekam na kolejne wieści.
Pozdrawiam
Jędrula napisał(a):Dla mnie 2 rozetki i 2 pierścienie
Jake napisał(a):... - mogą takie być?
...
Jake napisał(a):@mcgiver: Wychodzi na to, ze Twoj cynizm znow okazal sie sluszny
piotrck napisał(a):Mirek, czy mnie są potrzebne takie uszczelki ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości