Legend napisał(a):marudni jesteście, srebrne elementy do doczyszczenia, reszta nie wiadomo, jak nie połamane i wraz z zestawem - coś tam widać w woreczku to może warto brać bo jakoś innych takich na sprzedaż nie widzę, a to Trooperowskie oryginały.
krzyko66 napisał(a):"Tertio, za 1000zł mozna miec stalowy bagaznik gięty na CNC, z mocnymi uchwytami, na 12 śrubach, malowany proszkowo." - a jakies namiary na takiego producenta lub gotowy bagażnik?
czubaka napisał(a):Dzięki Jake! Szkoda, że 4 a nie 6 uchwytów. Long ma po 3 na stronę.
Jake napisał(a):czubaka napisał(a):Dzięki Jake! Szkoda, że 4 a nie 6 uchwytów. Long ma po 3 na stronę.
WiemPrzeciez mam longa. Na pewnoe nie byłoby problemu zalozyc 3 takie poprzeczki, ale no w ogloszeniu niestety sa tylko dwie.
miras7 napisał(a):Zaproponował bym wykonanie czegoś takiego jak np dla Piotrcka, ale przed "sezonem wakacyjnym" nie ma szans
viewtopic.php?f=10&t=1608&p=41230&hilit=piotrck#p41230
Albo mogę mojego sprzedać. Ja i tak chciałem go przerabiać. A tak to sobie "płotek" obetniesz i jest. Tylko, że to z osiem stówek i musiałbyś jeszcze przyjechać. Dla Piotra robiłem rozkręcany, bardziej wysyłkowy. Mój jest monolitem
Wano napisał(a):miras7 napisał(a):Zaproponował bym wykonanie czegoś takiego jak np dla Piotrcka, ale przed "sezonem wakacyjnym" nie ma szans
http://www.trooper4x4.pl/forum/viewtopi ... rck#p41230
Albo mogę mojego sprzedać. Ja i tak chciałem go przerabiać. A tak to sobie "płotek" obetniesz i jest. Tylko, że to z osiem stówek i musiałbyś jeszcze przyjechać. Dla Piotra robiłem rozkręcany, bardziej wysyłkowy. Mój jest monolitem
Miras, wysyłam do Ciebie priv, ale gdzieś giną po drodze.
Interesują mnie progi i bagażnik jak dla Piotrcka, daj znać czy robisz i jeżeli tak to na kiedy i za ile.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości