miras7 napisał(a):Za dyche sam bym sprzedałAle ... może jeszcze otworzą granice
Poczekam jednak...
miras7 napisał(a):A odnośnie pierwszego - taniej dokupić komplet poszerzeń od polifta i zasłonić
miras7 napisał(a): Sterowanie szybami na drzwiach - ciężko, trzeba by wiązki ciągnąć. Chyba lepiej było by całą wiązkę z lhd przełożyć.
Jakub-01 napisał(a):Szanowni,
Powiedzcie mi, czy ktoś z trooperowo-montkowej braci urzęduje na codzień w okolicach Lublina?
pocieszny napisał(a):bighorn wychodził też na inne kraje i z kierownicą po normalnej stronie (USA/Kanada na przykład), niekoniecznie przekładka musi być, zwłaszca że wygląda na oryginał
pocieszny napisał(a):bighorn wychodził też na inne kraje i z kierownicą po normalnej stronie (USA/Kanada na przykład), niekoniecznie przekładka musi być, zwłaszca że wygląda na oryginał
Jake napisał(a):Jakub-01 napisał(a):Szanowni,
Powiedzcie mi, czy ktoś z trooperowo-montkowej braci urzęduje na codzień w okolicach Lublina?
Zależy jak szeroko zdefiniujesz okolice. Jestem przejsciowo u rodziny na podkarpaciu. Mam 132km do Łęcznej, jak Ci zalezy moge podjechac.
pocieszny napisał(a):znaczy przespawali całą gródź, bo na nią patrzyłem w sumie
korf napisał(a):Na ogródku miałem Isuzu Bighorna krótkiego 3.1, kupionego na części i też miał kierownice po lewej stronie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości