Jędrula napisał(a):Oringi na obsadach powinny wytrzymać cztery lata jeżeli puszczają po dwóch to są z gównolitu. Miałem porównanie u kolegi po dwóch latach były jak z plastiku, pękały przy sciaganiu,. U mnie po trzech były jak nowe, a wymieniłem przy okazji wymiany wtryskiwaczy.
krzyko66 napisał(a):A jakaś podpowiedź ilustrująca jego umiejscowienie? Płukałes w ropie , rozpuszczalniku czy jakiejś inne specjalnej cieczy? To skomplikowana operacja, czy można się spokojnie samemu za nią brać?
TrooperGPD napisał(a):Ja się tylko wtrącę że jutro mam wizytę u ponoć dobrego doktora z dobrym sprzętem stwierdził że pomimo to isuzu dość egzotyczne auto to nie ma problemów sprawdzić wtryski a jak będę potrzebował zaadaptować nowy wtrysk to też poradzi. Hyyy no cóż zobaczymy co jutro stwierdzi dam znać. Jak pójdzie po mojej myśli to zamierzam znowu robić operację na otwartym sercu. Oby bym się nie przejechał na tej decyzji Jakoś uwielbiam to auto i ciężko by mi się było z nim rozstać...
Powrót do Isuzu Trooper II FL / Opel Monterey B (1998-2002)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości