robertg napisał(a):jestem ciekaw jakie dla tego silnika4jx1 sa dedykowane akumulatory, mam w komp, instrukcje ale tak naprawde na schematach jest jeden akum. rozumiem ze oszczedzaja na druku i dwa podlaczone odpowiednio rysuja jako jeden, w instrukcji nie ma jasno okreslonych , na jakiejs tam stronie w rozdziale zabudowa jest cos takiego napisane 80d26r-mf i 75d26r-mf.
drwal napisał(a):A może ktoś poradzi jeśli zapala ale cienko stoi na obrotach , waha się na 500 i nie reaguje na kompletnie na dodawanie gazu , aż się nagrzeje (jest wtedy w miarę) . Wymieniłem świece a nawet okablowanie listwy wtryskowej . I dalej kich . JAKIEŚ POMYSŁY MILE WIDZIANE
robertg napisał(a):moj 4jx1 nie zapala , krecilem az rozladowalem akum, potem podjechalem z innym samochodem by zabrac co cenniejsze rzeczy i tak dla spokojnosci ducha podlaczylem przewody i odpalil bez problemow, po tem po jakims czasie probowalem i z niewielkimi klopocikami odpalil, byl na tej usterce w bydgoszczy, mysle ze facet nic nie zrobil bo samochod mu odpalil w warsztacie, i oddal mi go sciemniajac ze cos tam porobil. moze ktos zna kolo warszawy lub w warszawie jakiegos warsztatu??
Hezuz napisał(a):
podjedz jeżeli da rade , jak potrzeba to podjedziemy z wlasnym holownikiem - gratis , pomozemy w takim zakresie jak sie uda
warszawa-zachód , łomianki , warszawska 20a AB SERWIS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości