Legend napisał(a):-wewnętrzna część pokrowca na koło jest z szarego plastiku
Legend napisał(a):-rzadko jest poduszka pasażera w wersjach 01-03
Legend napisał(a):-chromowana klamka z tyłu na drzwiach bagażnika
Legend napisał(a):-światła przeciwmgielne tylne nie znajdują się w rączce do włączania świateł w ostatniej pozycji tylko na osobnym przycisku na desce
Legend napisał(a):- brak czarnej wstawki na plastikowym nadkolu w wersji 5d
Jake napisał(a):Nigdy nie widzialem troopera z wlacznikiem p-mgielnych w manetce. 96-98 mialy dwa osobne przyciski, nowsze jeden podwojny przycisk.
Legend napisał(a):1.pokrowiec z przetłoczeniem to tylko US albo JPN, w EU nie widziałem [jeszcze]
2.Nie możliwe jest aby na rynek EU były z tyłu chromowane klamki poniżej roku 2000, no chyba, że ktoś sobie wymienił.
3.I jeszcze to, że TODa nigdy nie było z manualem - ale mogę się mylić.
4.hmmm może czytałeś o keyless ale entry?
piotr R napisał(a):93r 3.1,pięć siedzeń, wersja bardzo zubożona a klamkę na tylnych ma.
miras7 napisał(a):piotr R napisał(a):93r 3.1,pięć siedzeń, wersja bardzo zubożona a klamkę na tylnych ma.
Z tego co widziałem to wszystkie ze starym środkiem (92 - 95) miały piątą klamkę. Te od '98 nie widziałem, może tylko te siedmiomiejscowe
Legend napisał(a):1. oo i teraz spostrzegłem, ze niektóre mają klamką wewnętrzną na tylnych drzwiach a jedne nie. Przypuszczam, że wersje 7 os. są w nią wyposażone.
2.no i wewnętrzne lampki na boczkach tapicerki przy tylnych drzwiach wyparowały po 98 roku....szkoda.
miras7 napisał(a):piotr R napisał(a):93r 3.1,pięć siedzeń, wersja bardzo zubożona a klamkę na tylnych ma.
Z tego co widziałem to wszystkie ze starym środkiem (92 - 95) miały piątą klamkę. Te od '98 nie widziałem, może tylko te siedmiomiejscowe
Legend napisał(a):lampki po otwarciu drzwi, pow 98 ani Isuzu ani Opel ich nie ma, oczywiście w tylnych bocznych
Legend napisał(a):lampki po otwarciu drzwi, pow 98 ani Isuzu ani Opel ich nie ma, oczywiście w tylnych bocznych
Quentil napisał(a):Legend napisał(a):lampki po otwarciu drzwi, pow 98 ani Isuzu ani Opel ich nie ma, oczywiście w tylnych bocznych
No to podtrzymuje, że to jakaś prywatna wydumka albo bardzo rzadka opcja. Widywałem co prawda kilka - kilkanaście razy na zdjęciach w rocznikach wszelakich, ale zdecydowana większość tego po prostu nie ma.
Powrót do Isuzu Trooper II FL / Opel Monterey B (1998-2002)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości