... i pilotemQuentil napisał(a):Tu widać pilot https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1442344.html. W poliftach (przynajmniej w większości) był fabryczny alarm z centralnym.
krzyko66 napisał(a):Cześć,
Mógłbyś wrzucić zdjęcie swego kluczyka? Centralny zamek mam, ale uruchamiany tylko przekręcając kluczyk w drzwiach samochodu. Kwestia kluczyka czy czegoś jeszcze u mnie brakuje? Pozdrawiam
krzyko66 napisał(a):O proszę. Czyli jest szansa, że mój centralny będzie działał, jako, że mam i tego pilotaTyle, że jak nim manipuluję, czyli wciskam przyciski, to uaktywnia się tylko chyba alarm, bo drzwi się nie zamykają, a po ich otwarciu zaczyna wyć syrena. Mus jakiegoś machera od centralnego poszukać. Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie co jest nie tak, dla domorosłego instalatora?
Quentil napisał(a):Polifty miały standardowo fabryczny alarm z centralnym, właśnie z "tym moim" pilotem. Czyli ISUZU, a dokładniej siakiś podwykonawca GM. Pomijając specjalnie ogolone wersje wyposażenia.
W przedliftach fabryczny alarm to raczej opcja za dopłatą i to rzadka, popularniejsze dokładane przez dealera (pewnie kilka zatwierdzonych modeli, więc mogą się powtarzać jakieś aftermarketowe rozwiąznia). No i dokładki już przez właściciela (tu będą popularne systemy w danym kraju i roku i największy misz-masz).
Legend napisał(a):hmmm to w końcu który będzie jeździć?
Powrót do Isuzu Trooper II FL / Opel Monterey B (1998-2002)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości