pocieszny napisał(a):o rozmiarach gum bieżnikowanych nie ma so nawet pisać bo potrafią się różnić rozmiarem między sobą nawet, ...

pocieszny napisał(a):latam teraz na 235x85R16 ogromnej różnicy z 265 poza wyglądem nie ma

mcgiver napisał(a):pocieszny napisał(a):latam teraz na 235x85R16 ogromnej różnicy z 265 poza wyglądem nie ma
pocieszny masz jakies fotki jak to wygląda na aucie? wejdzie to do niegrzebanego auta ? przy et10 nie wystaje za błotniki?
szukam coś nowego albo bieżnikowanego na zimę lub najlepiej na cały rok powiedzmy do 350-400zł za szt

90% land rowerów jeździ na takiej gumie "wyprawowo", sprawdza się dość dobrze, ja kupiłęm 6 sztuk w okazyjnej cenie więc narzekać na pewno nie będe, przelatałem już na nich w tym roku ponad 20kkm
 90% land rowerów jeździ na takiej gumie "wyprawowo", sprawdza się dość dobrze, ja kupiłęm 6 sztuk w okazyjnej cenie więc narzekać na pewno nie będe, przelatałem już na nich w tym roku ponad 20kkm  w zasadzie niczym się od 265 w trakcie jazdy nie różnią, no może w bardzo ciasnych zakrętach bardziej pracuje brzeg opony
  w zasadzie niczym się od 265 w trakcie jazdy nie różnią, no może w bardzo ciasnych zakrętach bardziej pracuje brzeg opony 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości