działa na identycznej zasadzie co manualna, tyle że ustawiasz temp zadaną a on automatycznie steruje dodawaniem ciepłego powietrza
pocieszny napisał(a):w montku (bighornie) przy automacie jest aż 1 czujnik (temperatury)i ten czujnik jest zintegrowany ze sterownikiem
wpinasz zasilanie ustawiasz cięgła i cała robota
![]()
działa na identycznej zasadzie co manualna, tyle że ustawiasz temp zadaną a on automatycznie steruje dodawaniem ciepłego powietrza
Jake napisał(a):Slyszales gompka? Doktor Orzecznik mcgiver postawil diagnoze: SymulujeszWsiadaj w auto i jedz kupowac Troopera
gompka napisał(a):skończę pisać, zacznę jeździć
pocieszny napisał(a):gompka napisał(a):skończę pisać, zacznę jeździć
dobra dobrajuż My Cię znamy
![]()
a co do klimy (bo nie wiem czy ten moduł można nazwać klimatronikiem) to mam taki z wyświetlaczem
pocieszny napisał(a):eee ten troche bardziej rozbudowanyale podobny do mojego, i tak ponoć można go zamiennie zainstalować (takie info od machera od klimy dostałem), nie sprawdzałęm organoleptycznie bo koszt za duży, więc się doktoryzować nie doktoryzowałem
ale ten bez wyświetlacza powiem że mi się bardzo podoba, taki zajebisty wygląd ma starego radia![]()
Powrót do Lokalne społeczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość