mcgiver napisał(a):operatora serwera na które były wrzucone zdjęcia chyba dopadł ukoronowany wirus.
no ale tak się kończy szastanie zdjęciami byle gdzie
generalnie widzę że ruch na forum taki jak na ulicach
MattZo napisał(a):
mcgyver & Jake - teraz ludzie stają się totalnie egoistyczni, chłodni w relacjach i oziębli przez co nie socjalizują się nawet na forach. Mamy czasy 10 sekund czytania nagłówków na fejsie. Jak ktoś ma z czymś problem to wali na grupę na fejsie - jedni pomogą inni trolują i następny. Fora zaczynają po woli umierać Zobaczcie że zloty fanów danych marek/modeli organizują starsze roczniki - młodzi może się pojawią może ale generalnie mają wy....ne W Polsce obserwuje tendencję do ochłodzenia relacji między ludźmi to stylu skandynawskiego.
mcgiver napisał(a):ludzie powini się zrzeszać i spotykać w realu ,a nie wirtualnie, bo to lizanie miodu przez szybe ....
fuckbuka nie mam i mieć nie będę, fora tematyczne faktycznie pustoszeją , i mimo ,że ktoś kumaty potrafi znależć konkretne informacje których szuka w tych górach śmeci jakim dziś jest internet , to tak w sumie to te fora i portale społecznościowe , to jest tylko namiastka rzeczywistości przydatna tylko komuś kto szuka informacji , lub się mu zwyczajnie nudzi (ja z nudą nie mam problemów)
Ja mimo ,że jestem interaktywny już szmat czasu bo od końca zeszłego milenium ; zaczynam traktować internet jako zło konieczne , które czasem się przydaje , a generalnie lepiej jakby go nie było , bo jest masa ciekawszych rzeczy do roboty niż ślęczenie przy laptopie (smartfonie)...
mcgiver napisał(a):ludzie powini się zrzeszać i spotykać w realu ,a nie wirtualnie, bo to lizanie miodu przez szybe ....
pocieszny napisał(a):mcgiver napisał(a):ludzie powini się zrzeszać i spotykać w realu ,a nie wirtualnie, bo to lizanie miodu przez szybe ....
tak się zastanawiałem czy dzwonić do Ciebie wczoraj byłem przelotem w Żywcu... ale spotkałem znajomych i pojechaliśmy na "wycieczke"
https://photos.app.goo.gl/NcgamXmAXX6MgWbx8
to zeszłoroczny nabytek wczoraj sprawdzałem jazdę na azymut w górach, na nowych oponkach robi w terenie aż miło
Jake napisał(a):MattZo,
Obydwa elementy sa czesciami systemu EVAP ktory zajmuje sie odzyskiwaniem par paliwa.
Jake napisał(a):mniej smierdzi paliwem i nie wyrzucamy w powietrze par benzyny.
Legend napisał(a):potwierdzam, że nie czuć wahą...no chyba, że właśnie masz przeciek paliwa z przegnitego zbiornika
Powrót do Isuzu Amigo, Rodeo, Mu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości