mcgiver napisał(a):Widze Jake że znów se szukasz zajęcia na siłę , weż idż za jakiegoś wolontariusza .
weż mi załatw te szare poszerzenia nad progami ,nadkolami i zderzakami
Tak poważnie to powiedz jak to sobie wyobrażasz bo u nas na szrocie za wszystko kroją , nie ma nic za darmo.
zapytaj ile za drzwi bagażnika bo widzę ze są w całkiem dobrym stanie i ile za cały most tylny,
jak bedziesz tam to podnies maskę i zrób foty silnika.
ciekawie wygląda zemsta honeckera , w jakim jest stanie ? co tam jeszcze mają ciekawego?
Legend napisał(a):to jest ten szrot w Grudziadzu?
Quentil napisał(a):Wie ktoś czy plastiki z przedlifta mają ten sam odcień szarości co w polifcie?
Quentil napisał(a)::cry:
miras7 napisał(a):Jake - jeśli to nie problem - dla mnie odboje tylne, jeśli się nie rozpadają i jarzma tylnych zacisków, chyba że wyczujesz, że jest mega luz na prowadnicach, to nie.
miras7 napisał(a):Ale może będę miał to co potrzebujesz...
Quentil napisał(a):miras7 napisał(a):Ale może będę miał to co potrzebujesz...
Taka lista mi się wykluła:
1. Cykorłapki nad drzwi razem ze śrubami - szt.2 lub lepiej 4.
2. Lusterko prawe europejskie, el. sterowanie + podgrzewanie, obudowa chromowa. (U mnie mechanizm przy regulacji przeskakuje, a na dodatek chyba lustro jest od anglika)
3. Klapka lewarka.
4. Popielniczka z tyłu w tunel środkowy.
5. Dolna połowa obudowy filtra powietrza, ta z tymi blaszanymi zaczepami.
6. Odboje z przodu.
7. Śruby od koła zapasowego - 2 szt.
8. Zawór ciśnienia paliwa wciskany.
9. Emblematy ISUZU Trooper na małe drzwi bagażnika, airbag i grill.
10. Pompa hamulcowa (mała, z 2 wyjściami). (Taka jak tu: http://trooper4x4.pl/forum/viewtopic.php?f=39&t=8154)
11. Zaciski z jarzmami + przewody elastyczne - komplet na 4 koła. (Choć ten punkt najmniej priorytetowy)
12. Komplet podkładek do geometrii.
Elementy wnętrza jak najładniejsze, bo w sumie to do bulwara idą. Wszystkie części do polifta 3.5 ltd.
Jake napisał(a):miras7 napisał(a):Jake - jeśli to nie problem - dla mnie odboje tylne, jeśli się nie rozpadają i jarzma tylnych zacisków, chyba że wyczujesz, że jest mega luz na prowadnicach, to nie.
OK, Bede pamietał jak bede wypruwał tylny most.
Jake napisał(a):[...] Odboje i sruby kola bede miec, jesli jestes zainteresowany. Zaciski i lusterko tez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość