korf napisał(a):Jak chyba brałem bo miałem trzy, a teraz mam gdzieś w piwnicy dwa komplety.
Teraz mam u siebie ledowe dwie sztuki w wersji "rzepak dojrzewa", mam jeszcze trzy takie,
bo ktoś w Skandynawii maiła pięć na audi quattro (chyba topił tym śnieg).
pocieszny napisał(a):o mój zderzak
podniosłeś bude . bo z tego co pomne to był do małego+ zrobiony
Jake napisał(a):korf napisał(a):Jak chyba brałem bo miałem trzy, a teraz mam gdzieś w piwnicy dwa komplety.
Teraz mam u siebie ledowe dwie sztuki w wersji "rzepak dojrzewa", mam jeszcze trzy takie,
bo ktoś w Skandynawii maiła pięć na audi quattro (chyba topił tym śnieg).
5? Slownie piec? duuuzo. Szwedzi przewaznie w 90% montuja trzy sztuki. Tez nietypowo, ale to u nich bardzo popularne.
Legend napisał(a):i tu mam podobnie, wg mnie do klasycznej ternówki, która ma mieć smak super turbo nowoczesne ledy z ringami nie teges grają. Preferuję dobrej klasy oświetlenie z tamtych lat. Co innego jeśli dla kogoś ponad wszystko liczy się walor jakościowy, dobry LED świeci mocno... ale... o ile dobrze pamiętam, czyli stan na prę lat wstecz, gdy szukałem oświetlenia, dobry LED helli to coś 1500szt i jak go szlag trafi to po imprezie, a tu żarówkę sobie wymienisz i śmigasz dalej.
korf napisał(a):pocieszny napisał(a):o mój zderzak
podniosłeś bude . bo z tego co pomne to był do małego+ zrobiony
Buda była podniesiona i wlazł na styk. Auto od Ciebie kupiłem z powodu zderzaków...
Legend napisał(a):choć wydfaje mi sie po przegu, że ma ring... no ale zawsze można go nie podpinac.
Silvestr napisał(a):Miskę olejową malowałeś proszkowo? Ciekawe jak proszek będzie współgrał z olejem?
Już od jakiegoś czasu sam mam możliwość malowania proszkowego, zrobiłem piec, kupiłem aplikator i ogień
Jeszcze kabinę do piaskowania muszę pospawać i popracować nad instalacją pneumatyczną w garażu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości