Quentil napisał(a):Jakaś dziwna kombinacja, kod wyposażenia bez wyposażenia. W takim razie mogli dać to do każdego 5d. Chyba, że podłoga jest jakoś specjalnie wzmocniona czy cuś
freefly napisał(a):Mogę dać Ci się przejechać 3.0, które ma prawie 340 tyś. przebiegu. W Warszawie oczywiście. U mnie od 2009 roku od 180 tyś. km.
pocieszny napisał(a):3,0 to oczywiście bardzo wadliwa konstrukcja, ale mniej wadliwa niż 3.0 w patrolu a jak popatrzysz ile parchów z tym 3.0 jeździ na "dalekie wyprawy" to stwierdzisz że to chujowe 3.0 z troopera nie takie złe
w 3.0D4D w toyocie masz dokłądnie takie same problemy z wtryskami tyle że tam trzeba czasem głowice rozwiercić żeby je wyjąć a tujoty się przpeca nie psujo
freefly napisał(a):pocieszny napisał(a):3,0 to oczywiście bardzo wadliwa konstrukcja, ale mniej wadliwa niż 3.0 w patrolu a jak popatrzysz ile parchów z tym 3.0 jeździ na "dalekie wyprawy" to stwierdzisz że to chujowe 3.0 z troopera nie takie złe
w 3.0D4D w toyocie masz dokłądnie takie same problemy z wtryskami tyle że tam trzeba czasem głowice rozwiercić żeby je wyjąć a tujoty się przpeca nie psujo
Jako użytkownik, który rozgryzł 3.0 uważam, że spokojnie zrobię nim 500 tyś. bez większych problemów. Jak narazie mam zrobione prawie 340 tyś. i mam z nim mniej problemów, niż właściciele 3.2.
Gdyby 3.0 był rzeczywiście problematyczny, z pewnością bym się go pozbył.
oldfield napisał(a):freefly napisał(a):pocieszny napisał(a):3,0 to oczywiście bardzo wadliwa konstrukcja, ale mniej wadliwa niż 3.0 w patrolu a jak popatrzysz ile parchów z tym 3.0 jeździ na "dalekie wyprawy" to stwierdzisz że to chujowe 3.0 z troopera nie takie złe
Jako użytkownik, który rozgryzł 3.0 uważam, że spokojnie zrobię nim 500 tyś. bez większych problemów. Jak narazie mam zrobione prawie 340 tyś. i mam z nim mniej problemów, niż właściciele 3.2.
Gdyby 3.0 był rzeczywiście problematyczny, z pewnością bym się go pozbył.
Uchyl rąbka tajemnicy....Jak ?
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości