PiotrR napisał(a):Wciągu tygodnia padły mi dwie uszczelki pod głowicą ,w Montku i Mitsu.
Tanio kupię mechanika wraz z częściami
może być do patrola? PTO też jest
PiotrR napisał(a):Wciągu tygodnia padły mi dwie uszczelki pod głowicą ,w Montku i Mitsu.
pocieszny napisał(a):PiotrR napisał(a):Wciągu tygodnia padły mi dwie uszczelki pod głowicą ,w Montku i Mitsu.
pocieszny napisał(a):PiotrR napisał(a):Wciągu tygodnia padły mi dwie uszczelki pod głowicą ,w Montku i Mitsu.
miras7 napisał(a):pocieszny napisał(a):PiotrR napisał(a):Wciągu tygodnia padły mi dwie uszczelki pod głowicą ,w Montku i Mitsu.
To chyba nie o tego mechanika chodzi...
pocieszny napisał(a):Jake są przystawki montowane między reduktor a skrzynie, bardzo fajny patent, zwłaszcza jeśli motamy skrzynie z innym redutorem (stosowałem międzu skrzynią jeepa V8 a reduktorem patrolam sprawa prosta fajna kwestia wykonania
pocieszny napisał(a):nie wiem ile w życiu montowałeś przystawek... ja kilka
i serio oryginalne w 90% nie są warte swojej wygórowanej ceny, wieloklin to jest najmniejszy pikuś przy PTO, do ogarni ęcia poniżej 600pln więc wiesz przy takim nakładzie pracy i kosztów pomijalne
pocieszny napisał(a):na planet isuzu piszo że są rozbieralne
Buster28 napisał(a):There is a 2WD MUA5 and a 4WD MUA5 manual transmission, the "transfer case" on the 4WD version is an integral part of the transmission assembly.
Why are you trying to remove the "transfer case"?
The IPB image is a 4WD MUA5.
flydex28 napisał(a):Pretty sure the mua transmission/transfer case is a one piece integrated design. I dont think you can swap transfer cases.
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości