pocieszny napisał(a):automat w benzynie nie tyle jest porażką, co porażką jest zwykle brak serwisu przez 20 lat i duże koła, tego eksperymentu nie wytrzyma
BTW ten automat jest jednym z bardziej popularnych na świecie i w zasadzie to jest jego plusem, że wszędzie go przeserwisujesz i kupisz części
Legend napisał(a):...
Plusem sytuacji jest to, że w sumie wiem gdzie zapukać, żeby postawić tam 8hp. ALe niestety w moim wypadku czas robił problem no i koszt.... ze wszystkim na gotowo ok 20 tys.
miras7 napisał(a):Legend napisał(a):...
Plusem sytuacji jest to, że w sumie wiem gdzie zapukać, żeby postawić tam 8hp. ALe niestety w moim wypadku czas robił problem no i koszt.... ze wszystkim na gotowo ok 20 tys.
Ale z ogarniętą 8hp przy dwustukonnym silniku to do końca życia spokój
Jake napisał(a):pocieszny napisał(a):automat w benzynie nie tyle jest porażką, co porażką jest zwykle brak serwisu przez 20 lat i duże koła, tego eksperymentu nie wytrzyma
BTW ten automat jest jednym z bardziej popularnych na świecie i w zasadzie to jest jego plusem, że wszędzie go przeserwisujesz i kupisz części
Tylko ze GMowski automat z fabrycznego opisu jest light duty. Planetisuzoo peka od fuckow i shitow ludzi ktorym wybuchl, o skrzyniach Aisina nie znajdziesz nic takiego.
Co z tego ze sa popularny, jak remont 5-8tys bez gwarancji. Legend bardzo walczyl o przywrocenie do zycia swojego automatu az z tego co wiem sie poddal i zrobil swap na manual.
mcgiver napisał(a):ja dalej czekam na rodzynka i narazie nic . jak dostaję obiecująca ofertę to albo nie ma fotek ramy albo widać że jest zeżarta. Czy te toyoty faktycznie tak gniją ? W kraju też już miałem styczność z kilkoma ofertami , to albo rama do roboty albo już coś było z nią robione . We wrocku jest ładna za prawie 40tyś , ale też rama jest do roboty .Masakra jakaś żeby za 4dychy nie było niezgnitej toyoty już ku... zaczynam patrzeć po jepach ale nie chcę ....
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):ja dalej czekam na rodzynka i narazie nic . jak dostaję obiecująca ofertę to albo nie ma fotek ramy albo widać że jest zeżarta. Czy te toyoty faktycznie tak gniją ? W kraju też już miałem styczność z kilkoma ofertami , to albo rama do roboty albo już coś było z nią robione . We wrocku jest ładna za prawie 40tyś , ale też rama jest do roboty .Masakra jakaś żeby za 4dychy nie było niezgnitej toyoty już ku... zaczynam patrzeć po jepach ale nie chcę ....
40tys z ladna rama to miedzy bajki. Nie w tej rzeczywistosci finansowej. Niestety. Za zgnilki wolaja tyle.
Legend napisał(a):w tych autach było 4L60E jest to mocniejsza skrzynia niż 4L30E w Trooperze.
to gówno za przeproszeniem latało w osobówkach, Van z tą skrzynia co Trooper to by się chyba nie dokulał do 100 tys km ;- 0
pocieszny napisał(a):nigdy nikt nie twierdził, że ta GM jest lepsza, bo faktom przeczyć nie można
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości