Niedawno zakupiłem Montereya 3.2 wersję LTD. Poprzedni właściciel miał trochę problemów z elektryką i niestety część rzeczy na mnie przeszła... Mam w związku z tym kilka pytań. Posiada może ktoś schematy instalacji elektrycznej do tego samochodu? Wiadomo, że z dokumentacją ciężko, ale może się komuś udało namierzyć?
Opisując jednak dokładniej. Nie działają mi światła awaryjne i tempomat (chociaż na dobrą sprawę nie bardzo jeszcze wiem jak to obsługiwać - choć do szczęścia mi on nie jest potrzebny). Czy macie podświetlenie włącznika wycieraczek i świateł awaryjnych? U mnie podświetlony jest włącznik świateł i suwak od przyciemniania oświetlania zegarów - stąd wnioskuję, że tamte włączniki powinny się świecić. Kolejna sprawa - czy w tym samochodzie światła drogowe załącza się w jakiś wyrafinowany sposób? W Trooperze popychałem dźwignię do przodu i zapalały się drogowe. Tutaj nie mogę tego zrobić i mam tylko nadzieję, że istnieje jakiś iny przełącznik świateł
To na chwile obecną tyle, jak wjadę do garażu i w ciepełku zacznę przyglądać się dokładniej to pewnie jeszcze coś znajdę.