gumirek napisał(a):U mnie przełącznikiem jest dźwignia od kierunkowskazów i na niej są ikonki kierunków oraz świateł drogowych. Załącza się je pociągając tą dźwignię do siebie aż do kliknięcia. Efektem pociągnięcia i zwolnienia dźwigni przed "kliknięciem" jest mignięcie światłami.
gumirek napisał(a):A co do podświetlenia włączników - u mnie akurat nie świeci się gałka włączająca światła pozycyjne i mijania, a pozostałe są podświetlane. Pewnie nie chodzi o bezpieczniki, bo wtedy wysiadłby cały obwód a nie tylko podświetlenie. Przyczyną są pewnie zużyte żaróweczki lub diody podświetlające w gałkach. Sam jeszcze nie wiem czym ta cała choinka jest podświetlana
Silvestr napisał(a):Pierwsze to silniczki od wycieraczek lamp - jak się do nich dostać? Czy wystarczy odkręcenie atrapy chłodnicy czy reflektor też trzeba zdemontować?
serg napisał(a):Nie zakladalem nowego tematu, sprobuje kontynuuowac w tym.
Orientujecie sie, ktory bezpiecznik (jezeli to wogole bezpiecznik - jezeli nei bezpiecznik to co (?)) jest odpowiedzialny za sygnal ostrzegawczy wlaczonych swiatel przy otwartych drzwiach i wylaczonym silniku?
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości