drążek kierowniczy środkowy 555 cena 180 zł ( intercars ) Alternator regenerowany 80 A 320 zł http://www.polstarter.pl/component/content/article/332 po regeneracji działa i wygląda ja nowy Chłodnica 418 zł do skrzyni manualnej
do automatu tez będzie dobra, tylko na dole są dwa krućce które trzeba ze sob połączyć. Króćce były do chłodnicy oleju w skrzyni. Wiem bo mam manuala, a w podstawowej wersji był automat
Przekładnia kierownicza zamiennik 1500 zł (nowa) ,salon 14300(pisałem o tym ). Co do przekładni jeszcze nie doszła, jak będzie wszystko cacy to napisze co i jak - nie opłaca się regenerować za 700 zł tylko kupić zamiennik.
Witam ,pewnie chinski ,tak jak alternatory które nie trzymają parametrów lub rozruszniki które puchną przy dłuzszym kręceniu ,wolał bym sprawdzoną regeneracje ,pozdrawiam
Odpowietrzniki hamulcy pasuja od poloneza z lucasami srednica 7mm cena 2,5zl szt, kabel z przedziwnej koncowki radiowej isuzu na normalne ISO to tez polonez 10zł tyle ze glosniki sa podlaczone odwrotnie przod to tyl,a tyl to przod. Tylne łaczniki stabilizatora mozna zalozyc z Vectry tnie sie na pol spawa na wymiar i kosztuja 15zl za sztuke.Zeby podniesc tyl o 4cm(wizualnie to dosc duzo) wkrecamy w sprezyne gume usztywniajaca za 6zł.Za szczeki hamulcowe serwis opla zawolal 1290zł... nabilem nowa okladzine za 9zl i zostalo jeszcze na jedna taka operacje. PATENT goni patent,ale wszystko dziala
Dzięki "serg"!!! 'danti" oj filtr jest jest....jak sie do niego dokopiesz morzesz sie zdziwić jego stanem... Żeby tylko klma trzymała... tzn chłodnica klimy miałem już dwa razy łataną jak nie to zakup.......
Montek 3.1 98 przed liftem... długi...i będzie młodszy brat jeep lub land rover