Olewając wycieraczkę najbardziej wkurza mnie to samoistne chlapanie na prawy reflektor za każdym przekręceniem stacyjki w pozycję zapłon... brzęczy i wkurza, a do tego zużywa niepotrzebnie płyn

Ktoś ma pomysła?
wojtekkk napisał(a):a gdzie dorwać takie wąskie gumy do wycieraczek reflektorów?
Nahen/thor_ napisał(a):Przekręcam kluczyk w pozycję zapłon (przed rozrusznikiem), i włacza mi ise spryskiwacz prawego reflektora (bez wycieraczki). Chwilę chodzi (jak po włączeniu z deski) i się wyłącza. Dalszą częścią problemu jest fakt, że lewa wycieraczka przestała działać i zatrzymała sie w jakimś dziwnym położeniu "gdzieś na trasie" swojego ruchu. Aktualnie na siłę ją doprowadziłęm do pozycji "zero" ale nadal nie działa.
Olewając wycieraczkę najbardziej wkurza mnie to samoistne chlapanie na prawy reflektor za każdym przekręceniem stacyjki w pozycję zapłon... brzęczy i wkurza, a do tego zużywa niepotrzebnie płyn
Ktoś ma pomysła?
Evo napisał(a):Nahen/thor_ napisał(a):Przekręcam kluczyk w pozycję zapłon (przed rozrusznikiem), i włacza mi ise spryskiwacz prawego reflektora (bez wycieraczki). Chwilę chodzi (jak po włączeniu z deski) i się wyłącza. Dalszą częścią problemu jest fakt, że lewa wycieraczka przestała działać i zatrzymała sie w jakimś dziwnym położeniu "gdzieś na trasie" swojego ruchu. Aktualnie na siłę ją doprowadziłęm do pozycji "zero" ale nadal nie działa.
Ktoś ma pomysła?
Odgrzewam kotleta
Mam ten sam problem, przy włączeniu zapłonu włączają się wycieraczki i spryskiwacz reflektorów. Było ok do momentu użycia tej funkcji prze zemnie. Obecnie wyjąłem bezpiecznik i tyle. Rozgryzł ktoś ten problem?
Jake napisał(a):Mam dokladnie tak samo. Przypuszczam, ze to modul/timer wycieraczek reflektorów. W przedlifcie podobno jest za prawym glosnikiem. W polifcie u siebie nigdzie go nie
Powrót do Isuzu Trooper II FL / Opel Monterey B (1998-2002)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości