Bri napisał(a):Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
orzech, jak rozkminisz ocb. to daj znać. mój nie reaguje nawet na klawisze sterujące. Nawet nie wiem jak rozebrać ten panel co jest przy szyberdachu. ;[
Bri napisał(a):Znaczy się, chodzi Tobie o to? ;
(wytargałem toto, ale jak widać pokruszone i rozleciane ;] Jako że wygląda mi to na bezpiecznik automatyczny (specem nie jestem, może to co innego), zastąpiłem to zwykłym bezpiecznikiem. NIC. Bez zmian
wojtekkk napisał(a):to może daj najpierw napiecie na krótko na silniczek-bedziesz wiedział czy on jest padniety czy gubi prąd gdzieś wcześniej
wystarczy sekunda pradu by wiedzieć co piszczy
Bri napisał(a):Znaczy się, chodzi Tobie o to? ;
(wytargałem toto, ale jak widać pokruszone i rozleciane ;] Jako że wygląda mi to na bezpiecznik automatyczny (specem nie jestem, może to co innego), zastąpiłem to zwykłym bezpiecznikiem. NIC. Bez zmian
peterek66 napisał(a):Ta...
Powodzenia Orzech A żeby Cię zmotywować lub wkurwić, co na jedno wychodzi bo człowiek z większym zacięciem za robotę się bierze, to mówię Ci zajebiście się jeździ z otwartym roof`em w te dni
Bri napisał(a):Bez nadmiernego entuzjazmu Panowie Napisałem, iż to informacja zasłyszana, jeżeli się sprawdzi to się będziemy cieszyć
peterek66 napisał(a):Bri napisał(a):Bez nadmiernego entuzjazmu Panowie Napisałem, iż to informacja zasłyszana, jeżeli się sprawdzi to się będziemy cieszyć
No kurna Bri, daj się pocieszyć chwilę! Potem będziemy się martwić jak to nie to
peterek66 napisał(a):Ta...
Ha! Ja też widziałem tą dużą zaślepkę, pomiędzy kilkoma mniejszymi w tylnej części podsufitki
Bri napisał(a):Weź no orzech się przyjrzyj dobrze, bo może Tobie szyba stała a dach się rolował
BTW, zawsze można wstawić w miejsce imbusa korbę, pasażera do tyłu i niech kręci jak potrzeba. Gorzej jak samemu się jedzie ...
orzech napisał(a):
dokładnie tak jest tam ampul 5, ale u mnie po 15 minutowej walce i zniszczeniu dwóch gównianych ampuli (po prostu się wygięły), miał bym Peterek do Ciebie prośbę jako, że u Ciebie szyber działa czy mógł byś zobaczyć w wolnej chwili i oczywiście jeżeli to możliwe jakiej siły trzeba użyć aby poruszyć "okno"
bo jak na razie u mnie skłania się wszystko ku temu aby zwalać podsufitkę.
Bri napisał(a):....Teraz jestem na etapie przeróbki tylnych lamp na cywilizowane, czyli kierunki zamiast cofania i stop/drogowe zamiast p/mgłowych. Mam zbitą lewą tylną lampę w zderzaku i z lekka obawiam się kontroli drogowej... A jak powszechnie wiadomo, z lampami w zderzak to za łatwo i tanio nie jest. Będzie tam p/mgłowe i cofania (kwestia dorobienia zaślepek reszty dziury w zderzaku), z tych tańszych, chyba że wiecie gdzie można kupić takie co za bardzo nie wystają.
Zrobię lampy, pospawam tłumik (jak jest jeszcze co pospawać bo nawet nie wiem), kupię kable WN, wyreguluję LPG, zrobię ręczny - bo nie ma, i wtedy biorę się za szyber.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości