Bri napisał(a):Nie drwię nie, oglądałem dzisiaj tą zaślepkę, ale nawet imbusa/ampula/unbrako nie mam, więc nie patrzałem co pod nią. Teraz jestem na etapie przeróbki tylnych lamp na cywilizowane, czyli kierunki zamiast cofania i stop/drogowe zamiast p/mgłowych. Mam zbitą lewą tylną lampę w zderzaku i z lekka obawiam się kontroli drogowej...A jak powszechnie wiadomo, z lampami w zderzak to za łatwo i tanio nie jest. Będzie tam p/mgłowe i cofania (kwestia dorobienia zaślepek reszty dziury w zderzaku), z tych tańszych, chyba że wiecie gdzie można kupić takie co za bardzo nie wystają.
Zrobię lampy, pospawam tłumik (jak jest jeszcze co pospawać bo nawet nie wiem), kupię kable WN, wyreguluję LPG, zrobię ręczny - bo nie ma, i wtedy biorę się za szyber.
Jak na razie auto stoi, od chwili zakupu jechałem 2 razy. Zrobię by jeździć to będę myślał o szyberdachu.
Ale sprawdzę czy u mnie imbus-patent działa.
P.S
Miałem, tak jak Wy, nadzieję - iż problem z szyberdachem to pier..ka jakaś, jakiś bezpiecznik itp. Jak widać problem leży gdzieś głębiej. Będziem walczyć
To rzeczywiście szyberdach to Twój najmniejszy problem na obecną chwilę