Dementuje plotki Pisze to co wiem z doświadczenia, czasami zapłacimy pare groszy na litrze wiecej ale przejedziemy za to dalej. Dla kolegów z instalkami gazowymi powiem że zawsze taniej wyjdzie zatankowanie na statoil'u, bo po pierwsze mniej wejdzie a wiecej przejedziecie a i reduktor mnie po du... dostanie z racji wiekszej czystosci. Z ropka jest tak samo Ale i tak nie ma sie co porównywać do sasiadów(niemców) Na ich ropie jakoś auta mniej palą kilkakrotnie sam sprawdziłemwichura 75. napisał(a):Wróbel czy ty aby nie dostajesz jakichś pieniążków za reklame?
Atomek napisał(a): 10 l./100km to wcale nie jest mało na kieszeń zwykłego Polaka. Gdybym jeżdził starym dieslem i miał stały dostęp do tańszych wynalazków, to bym tankował.
Wróbel napisał(a): Ale i tak nie ma sie co porównywać do sasiadów(niemców) Na ich ropie jakoś auta mniej palą kilkakrotnie sam sprawdziłem
wichura 75. napisał(a): znam gościa co jezdzi na starym oleju z pod frytek starym mitsubishi pół na pół z ropą hahaha .co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości