koluniu napisał(a):ej no daj spokój! widzisz że my tu wszyscy tolerancyjni... nie ma się czego wstydzić
Witam. Kolega widzę wrażliwy jakiś ... Nie zirytowałeś mnie , a mój post jest odpowiedzią na Twoje pytanie. Jeżeli poczułeś się urażony - sorki . Nie ja tu ustalam zasady i nie ja porządkuję to forum , ale we wszystkich tego typu miejscach jest " szukajka" ... Następny , który po tobie będzie szukał informacji zamiast znaleźć jedną konkretną odpowiedź znajdzie ( albo i nie) kilka wątków na ten sam temat i znowu zada to samo pytanie , a "kasztanienie" w każdym dziale i każdym poście ( zmorą są te dotyczące spraw technicznych ) i tak skutecznie zaburza przejrzystość tematów . Wielki Szacun dla Silvestra i Sergiusza z swobodę i luźną atmosferę tego miejsca , ale ... Dobra kończę , bo to kolejny kasztan . Pozdrawiam i bez urazy , nie miałem złych intencji .peterek66 napisał(a):kugel napisał(a):Witam . viewtopic.php?f=5&t=689 . Na przyszłość proponuję opcję "SZUKAJ " - to nie kosztuje . Po cholerę powielać temat .
Ta...
Kugel, sorki że Cię zirytowałem, ale wiesz jak to jest, mam taka nadzieję...
peterek66 napisał(a):koluniu napisał(a):ej no daj spokój! widzisz że my tu wszyscy tolerancyjni... nie ma się czego wstydzić
Ta...
Dobra, dobra Koluniu, przyznaj chciał byś mieć takiego zioma
LUCYFER napisał(a):I na tym da radę większe koła wsadzić czy jeszcze do tego podnoszenie budy?
BardPOL napisał(a):Taa... ceny poszły w górę!
na razie znalazłem to:
http://www.expedycja.pl/sklep/712,kompl ... -+25-50mm/
BardPOL napisał(a):Witam,
kolego daj namiary gdzie kupiłeś
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości