hassan napisał(a):nie wiem jak to jest w tych starszych, ale mogę powiedzieć jak jest po lifcie wnętrza. Te diody to nie diody, tylko żarówki fi 3mm z nałożoną kolorową prezerwatywą. Obejrzyj spód czy nie ma drucików, bo w tych nowych jest tak że tą żarówkę wkłada się od góry (z bańki wychodzą dwa długie "wąsy") a druciki od dołu zagina i przycina.
Ale z drugiej strony, ciekawe dlaczego az tyle mi sie spalilo (chodzi o zarowki, same przyciski zalaczaja mechanizmy)
Tak więc powyższą wypowiedź można zaliczy do mitów. Mam również diody w desce oraz w drzwiach już jakiś czas i nic się nie dzieje.serg napisał(a):Tez mialem kupic diody, ale one chyba nie lubia wyzszego napiecia niz 12 (a tak czasami jest, ze napiecie potrafi byc nieco wyzsze) i zdecydowalem sie na zarowki.
gumirek napisał(a):...
Co do obowiązku jazdy na światłach przez całą dobę, szkoda nerwów na komentowanie takich głupot, które politycy serwują nam dla odwrócenia uwagi od prawdziwych problemów: upadającej gospodarki, likwidowanego przemysłu, niszczonego rolnictwa, żałosnego stanu infrastruktury drogowej.
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 72 gości