hassan napisał(a):hmmm...tak mi się zdaje że on nie ma jak wyparować...więc gdzieś tam musiał znaleźć drogę ucieczki... Trzaby obadać ten wężyk idący do skrzyni... tak na zdrowy rozum
gumirek napisał(a):Płyn może wycieknąć do wnętrza kabiny w okolicy popychacza tłoczyska. Sprawdź pod pedałem sprzęgła.
jedyne slady sa na tej szpilce w miejscu gdzie sie chowa
gumirek napisał(a):jedyne slady sa na tej szpilce w miejscu gdzie sie chowa
U mnie jest podobnie. Płynu też trochę brakowało do stanu pełnego i po dodaniu jest OK. Najważniejsze, że trzyma ciśnienie i się nie zapowietrza.
gumirek napisał(a):Można je bez problemu mieszać. Jednak dolewając świeżego płynu chyba warto odkręcić odpowietrznik i poczekać aż zacznie się przelewać czysty.
serg napisał(a):czy wystarczy zlac, zalac swiezym, przejechac sie kawalek co by stan sie zweryfikowal i ew dolac?
Nahen/thor_ napisał(a):jeszcze nigdy nie odpowietrzałem tego układu. Przez jakiś czas biegi wchodzą "trudniej" a po dniu-dwóch jest idealnie.
Maryś napisał(a):Sprzęgło zaczęło nisko brać a po chwili biegu nie dało się wbić odpowietrzyłem układ i jest ok dzięki za porady
wojtekkk napisał(a):Maryś napisał(a):Sprzęgło zaczęło nisko brać a po chwili biegu nie dało się wbić odpowietrzyłem układ i jest ok dzięki za porady
niby jak tak raptem sie zapowietrzył bez ingerencji?-obawiam sie ze to poczatek kłopotów-mysle ze odezwiesz sie w temacie szybciej niz ci sie wydaje
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości