Nahen/thor_ napisał(a):Daaawno mnie tu nie było
Problem się skończył po dosypaniu jakiegoś "klajstru" do układu chłodzenia. Przez kilka miechów spokój za to teraz autko znów zdechło Stąd pytania znów o sugestie.
Zdechł w czasie jazdy, nie chciał odpalić. Zbiegło się to z jazdą na rezerwie, więc kurs z kanisterkiem, zalane 5 literków i dłuuuuugie kręcenie.... w końcu zapalił. Przejechałem jakieś 300-400 metrów i znów zdechł i tym razem nie odpalił.
Rozpatrywane do tej pory:
Zapowietrzenie - odpowietrzony, zrobione obejście pompki (tej u góry) wyczyszczone filtry, sprawdzone przewody paliwowe od zbiornika do silnika.
Efekt - odpala ale na wolnych nie daje rady, z butem na gazie tak od 1,5-2 tysi obrotów jest ok. poniżej zdycha i tyle.
Co to może być? Pompa wtryskowa? okolice pompowtrysków? elektronika ?
Ma ktoś gdzieś tu na pomorzu kogoś z kompem dającym radę ?? Coś czuje że sie zbliża dzień w którym i mój trafi do Wrocka
Nahen/thor_ napisał(a):Z kompem nadal czekam na wolną chwilę Kojana żeby na jego Trupie sprawdzić czy kompy dają radę czy nie. Ogólnie znów mam auto z klimą w warsztacie w lato i zapowiada się że trochę tam postoi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości