LUCYFER napisał(a):Ja mam 96 rok, nowa buda i środek, stary silnik 3.1
piotr R napisał(a):1) W roczniku 98 zdarzają się fabryczne egzemplarze z nowym przodem i silnikiem 3.1 Z innych lat produkcji nie widziałem. Ten przykładowy stoi na Allegro od dłuższego czasu.
piotr R napisał(a):2) Z tego, co wiem to głównie osprzęt i uszczelniacze wtrysków (sam jestem zainteresowany poczekajmy może odezwie się ktoś, co jeździ 3.0 Na codzień)
3) H4 teoretycznie do 80km/h w praktyce włączysz przy każdej prędkości byle prędkość osi była taka sama.
piotr R napisał(a):4) Pod gumową osłoną masz fabryczne mocowanie do relingów.
danti napisał(a):Napędy 4H na postoju... w nowszych modelach, silniki tsyzero i tsyipół, jeśli zapinanie guzikiem, to mozna zapiąć w trakcie jazdy.
hassan napisał(a):Napęd H4 przy zabierakach (guzik w nowszych, wajcha w starszych) można włączyć w czasie jazdy - wg naklejki informacyjnej do prędkości 100km/h.
danti napisał(a):Napędy 4H na postoju... w nowszych modelach, silniki tsyzero i tsyipół, jeśli zapinanie guzikiem, to mozna zapiąć w trakcie jazdy.
uff napisał(a):Jam masz wajchę z 3 pozycjami 2H 4H 4L to musisz się zatrzymać by zapiąć napęd, ale możesz z 4H na 2H rozpinać w czasie jazdy.
Jeśli masz wajchę 2 pozycyjną 4H 4L i przycisk na desce 4x4 to możesz zapinać i rozpinać napęd w czasie jazdy wciskając przycisk 4x4, jednak chcąc dołączyć reduktor (wajchą) musisz się zatrzymać by go załączyć lub rozłączyć
paro napisał(a):chyba jednak kryterium silnika było by warte większej uwadze ...
...silnik 3,1 a reszta to już kwestia egzemplarza i zasobności portfela.
koluniu napisał(a):( najszybszy pług w Wawie 170km/h na s8)
koluniu napisał(a): Mój nie długo idzie na siłkę! Przypakujemy go na ok. 200km i 450Nm. Jak tylko będzie gotowy zdam relacje.
danti napisał(a):koluniu napisał(a):( najszybszy pług w Wawie 170km/h na s8)
300zł i 8 pktkoluniu napisał(a): Mój nie długo idzie na siłkę! Przypakujemy go na ok. 200km i 450Nm. Jak tylko będzie gotowy zdam relacje.
pochwal się jak jeździ
danti napisał(a):Oprócz tego guzika... to wypisz wymaluj moje autko
danti napisał(a):Oprócz tego guzika... to wypisz wymaluj moje autko
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 114 gości