danti napisał(a):Powinieneś w gazecie pisać fajna zabawa
Mi wyciągarka kilka razy dupsko uratowała, szczególnie się przydaje w momencie kiedy sam, w lesie biedak, kilometry od cywilizacji i ciągników, a Maleństwo postanowiło pobawić się w lwa morskiego i poszurać brzuszkiem
Maryś napisał(a): powodzenia przy myciu z błota
peterek66 napisał(a):Już umyty, ale to co zostało na podjeździe, to przez tydzień będę taczkami wywoził.
koluniu napisał(a):Ej Peter! zapomniałeś że oprócz liny i wyciągarki mam jeszcze łopatę na pokładzie.... do śniegu! a i moje mt-ki są zaje.... Ale dar do pisania to ty masz chłopie
danti napisał(a):peterek66 napisał(a):Już umyty, ale to co zostało na podjeździe, to przez tydzień będę taczkami wywoził.
W mojej byłej firmie miałem najazd dla tirów i wagę samochodową.
Po jednym ciężkim dniu, pojechałem sobie na najazd umyć auto. ważenie przed myciem... 3h mycia auta karcherem spodu, każdego zakamarka. Przy wyjeździe ważenie znowu: 140kg mniej ni hu hu nie wiem gdzie się tyle błota tam zmieściło...
koluniu napisał(a):
A Mnie z jednej myjni samoobsługowej pogonili...
peterek66 napisał(a):Ta...
Ty lepiej Koluniu powiedz kiedy buty dla ISUZU kupujesz i jakie!
koluniu napisał(a):peterek66 napisał(a):Ta...
Już przymierzałem 33" ale nie wchodzą 32" ciężko kupić(mt) a chcę takie co by do następnego projektu były ok.
Hezuz napisał(a):koluniu napisał(a):peterek66 napisał(a):Ta...
Już przymierzałem 33" ale nie wchodzą 32" ciężko kupić(mt) a chcę takie co by do następnego projektu były ok.
wejda wejda cwaniaczku
i pamietaj że winde montowałem pod pług
koluniu napisał(a):to była zwykła dziura z błotem! A ze Mnie taki off-roadowiec jak z koziej dupy wór na mąkę! zobaczyłem kawałek błota i się po prostu w niego wpier....m! a filmik made by Peter Tarantino...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości