Hezuz napisał(a):no i otworzyłem sobie forum i widze ze tam skiczu zalogowany - a chętnie powiedziałbym cze skiczu , a tu dupa nie ma czatu a privu wysyłac to zejdzi sie ze dwa dni
skiczu napisał(a):Hezuz napisał(a):no i otworzyłem sobie forum i widze ze tam skiczu zalogowany - a chętnie powiedziałbym cze skiczu , a tu dupa nie ma czatu a privu wysyłac to zejdzi sie ze dwa dni
Może trzy...
danti napisał(a):skiczu napisał(a):Hezuz napisał(a):no i otworzyłem sobie forum i widze ze tam skiczu zalogowany - a chętnie powiedziałbym cze skiczu , a tu dupa nie ma czatu a privu wysyłac to zejdzi sie ze dwa dni
Może trzy...
Ja się boję do niego odzywać bo mnie zagada
serg napisał(a):Chyba jest nas za mało na czat, celowałbym raczej w prosty shoutbox (takie krótkie wiadomości tekstowe)
Hezuz napisał(a):czatu - dajcie nam cztu
koluniu napisał(a):a ja tam kufa WYMAGAM!
peterek66 napisał(a):Ta...koluniu napisał(a):a ja tam kufa WYMAGAM!
Ty "wymagam" oddaj ramę! Z drugiej strony jestem za, to na pewno ożywiło by bardziej forum. Teraz jak koledzy "sobie jadą", to chwilę to trwa, a tak to będzie się działo na bieżąco i zabawy co nie miara
Silvestr napisał(a):Ładnie się rozmowa rozwija, szczególnie jeśli chodzi o opony
danti napisał(a):Silvestr napisał(a):Ładnie się rozmowa rozwija, szczególnie jeśli chodzi o opony
To może do Widawy podjedziemy z oponami ?? w sumie mniejsza niż WaWa i łatwiej troopa znaleźć
Powrót do Działanie strony www.trooper4x4.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości