Hezuz napisał(a):a moze jakas mała zamiana
mam t4 , trzy sobową - bez wkładu finansowego - pakowac i jezdzić
machniom
peterek66 napisał(a):Ta...
Ludzie kupujta, żeby nie poszło w złe ręce!!!
sadzio napisał(a):Witam Hezuz tak jak napisał peterek66, muszę sprzedać SAMURAJA, bo już kupiłem MONTKA.
Zamiana mnie nie interesuję, bo nie potrzebuje takiego auta, ale dzięki za propozycje
Pozdro
Hezuz napisał(a):A MIAŁEM TAKA SUZUKE STAN IGŁA I PETER DOSTAŁ DO JAZDY - A JĘCZAŁ A GRYMASIŁ , A TERA FANNATYK I MIŁOSNIK
miras7 napisał(a):Mnie jeszcze trzyma kac po sprzedaniu Samuraia 2 lata temu. A to oznacza, ze jedynym lekarstwem będzie kupić sobie drugiego ...kiedyś...
peterek66 napisał(a):Nie możesz żyć tylko tym co było, bo każdy nowy dzień będzie dniem który już minął, nie możesz również żyć tylko tym co będzie, bo zgubisz dzień który właśnie trwa. Planuj jutro ale działaj dziś, nie rozpamiętuj przeszłości lecz pamiętaj co było, by nie popełniać tych samych błędów i być dumnym z tego co już osiągnąłeś.
FFK napisał(a):Od dzisiaj to mój ulubiony cytat
peterek66 napisał(a):Sama przyszła do mnie (ta myśl), została w głowie i sercu, ale czasami trudno wprowadzić ją w czyn, a to chyba najważniejsze.
FFK napisał(a):Często nawet nie wiemy, że się gubimy. Zostajemy myślami i czynami z tym co było, albo myślimy o tym co będzie, a w rzeczywistości nie robimy nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości