Cześć
Sprzedam szybko moje Rodeo za 4000zł. Potrzebuje zainwestować w urządzenia do pracy i padło na niego
Rodeo jest czarne zdjęcia są w dziale nasze auta wiec możecie pooglądać jak ewoluował do obecnej formy.
Więc żeby było jasne: auto jest do roboty - blachara - było używane zgodnie z przeznaczeniem wiec trza spawac lub wymieniac elementy - rama ok.
był wymieniony silnik reduktor i skrzynia na takie same tylko nowsze i działające silnik czasem przyfaluje ale mam to w d... bo i tak używam tylko i wyłącznie do wycieczek w teren - jest to moje 3 auto i dla tego jest tylko do zabawy używany. Jak ktoś chce sie pobawić to pewnie da sie to porobić nakłdem włsnej pracy.
Rodeo posiada:
- Gaz BRC sekwencja 3 generacji wszystko działa jak należy (na benzynie też jeździ bez problemu)
- reduktor
- 6 miejsc siedzących ( z przodu kanapa - składasz podłokietnik i chuda dziewczyna sie mieści)
- kangur oryginalny
- oświetlenie dodatkowe - 2x halogen na kangurze, 4 x dalekosiężne dach, 3 x lampa robocza dach, centralka sterująca na przekaźnikach.
- uchwyt pod podnośnik typu hi-lift na tylnym orurowaniu + podnośnik HI-LIFT
- siatka oddzielająca przestrzeń bagażową od pasażerskiej
- Felgi 15'' Mangels + monstrualne opony BF Goodrich 33x12,5 stan dobry.
- sprzęgiełka manualne AVM
- antena + instalacja cb (bez radia bo radio to prezent i nie moge sprzedać)
- zapinki maski
- Hak wbity w dowód ale nie założony
- dodatkowy komplet felg oryginalnych w stanie dobrym z oponami szosowymi w stanie miernym
- w papierach wszystko ok przegląd do maja 2014 i ubezpieczenie też aktualne
nie bede sie rozpisywał co robiłem w aucie a robiłem wiele:) wszystko zawsze składane na markowych częściach SKF, CONTITECH, ELRING ITD.
Pytania i propozycje 503-605-456