peterek66 napisał(a):Ta...
No właśnie, rozmawiałem dziś z Mavv`em i jest lekka sugestia do kolegów, którzy przybędą w piątek, by nie kirać wieczorem na umór, gdyż w sobotę ruszamy o 8.oo na trasę turystyczną, a wedle zeznań Rafała będzie ona w większości wiodła szosą. Nie chcieli byśmy, by ktoś stracił lejce, przez to, że rano miał jeszcze tyle alko we krwi, że komar który by go ugryzł, przez rok by latał do tyłu i na zakrętach podpierał by się trąbą.
Oczywiście w sobotę, po rozdaniu nagród, bania do rana
piotr R napisał(a):Łatwo tak mówić jak z rzeczy na P tylko sex i pastowanie podłóg uprawiasz.
koluniu napisał(a):I jeszcze pracuje!
piotr R napisał(a):To ja zrobię ci tak żebyś mógł pastować.
danti napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=xLj5xaahdF8
Hymn przewodni sobotniej integracji
peterek66 napisał(a):Ta...
To już JUTRO!!!
mfw napisał(a):Cały misterny plan zdobycia pucharu przepadł w pi........
skiczu napisał(a)::)2 Peterek. Muusimy się kiedyś spotkać jak normalne zwierzęta pastewne...
danti napisał(a):skiczu napisał(a)::)2 Peterek. Muusimy się kiedyś spotkać jak normalne zwierzęta pastewne...
Będziesz żałował... Ja spotkałem ich obu... bliźniaków!!!
peterek66 napisał(a):Skiczu, bardzo chętnie Ale pamiętaj, jak spotkasz się ze mną, to tylko Twój mózg jest zagrożony, jak z Koluniem, to wątroba, trzustka i nerki muszą się mieć na baczności. WYBIERAJ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości