wodnicki112 napisał(a):daje rade;d ja dysze zrobilem ze starego porcelanowego korka do skrzynki bezpiecznikowej;d
Marcin9120 napisał(a):To się nie pobawię bo moja sprężarka nie podoła. http://allegro.pl/stanley-kompresor-ole ... 82801.html taką mam więc lekko mało
Marcin9120 napisał(a):A no domyślam się... Ale niestety wziąłem się za moją ramę wczoraj i okazało się że na samym czyszczeniu się nie skończy... Czas podjąć radykalne kroki i zrzucić budę z ramy... Bo inaczej to walka z wiatrakami:(
peterek66 napisał(a):Ta...Marcin9120 napisał(a):A no domyślam się... Ale niestety wziąłem się za moją ramę wczoraj i okazało się że na samym czyszczeniu się nie skończy... Czas podjąć radykalne kroki i zrzucić budę z ramy... Bo inaczej to walka z wiatrakami:(
Przestań chłopie straszyć! Ja sobie, po kupnie, wyspawałem ramę a przynajmniej tak sądziłem. Nie dość, że po wyciąganiu Kolunia okazało się, że to co uważałem za zdrowe, zdrowe nie było i "przykleiłem" sobie ramę do budy (pogięta podłoga w bagażniku"), to na dodatek po zdjęciu przedniego zderzaka, stan poprzeczki oraz uchwytów budy kwalifikuje je tylko do wycięcia! Czyli nie mam za co się ciągać ale i czym ciągnąć MASSSAKRA A zlot w Frączkach za miesiąc
peterek66 napisał(a):Ta...
Tak powinno się robić, ja niestety nie mam auta zastępczego, więc łatam od jazdy do jazdy
wodnicki112 napisał(a):witam kolegow. coraz blizej konca napraw. potrzebuje wszystkie poduszki karoserii kompletne pomoze ktos?
wodnicki112 napisał(a):he no do konca nie wiem z czym sie dodatkowo wiaze ten lift?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości