matysm84 napisał(a):Napewno,to jest moja pierwsza terenówka wiec dopiero sie ucze,w planach jest :
...- progi i zderzak stalowy
- bagaznik na dach
matysm84 napisał(a):Napewno,to jest moja pierwsza terenówka wiec dopiero sie ucze,w planach jest :
- podniesc 2 cale
- snorkel
- progi i zderzak stalowy
- bagaznik na dach
matysm84 napisał(a):Jesli chodzi o zderzak to myslalem o czyms takim
Jezdzilem troche w w lekkim terenie,uszkodzenie lub urwanie zderzaka to tylko kwestia czasu
Jezdzilem troche w w lekkim terenie,uszkodzenie lub urwanie zderzaka to tylko kwestia czasu
Widzialem stronke duuuzo ciekawych rzeczy,szkoda ze daleko jechacpeterek66 napisał(a):Ta...matysm84 napisał(a):Jesli chodzi o zderzak to myslalem o czyms takim
Mówisz i masz
matysm84 napisał(a):Widzialem stronke duuuzo ciekawych rzeczy,szkoda ze daleko jechac
peterek66 napisał(a):Ta...matysm84 napisał(a):Widzialem stronke duuuzo ciekawych rzeczy,szkoda ze daleko jechac
Spoko, jak dojrzejesz to pomyślimy. Do Dantiego jechałem z progami by osobiście zamontować Takie fiki-miki się odstawia by klienta dopieścić i szacunek u ludzi mieć
peterek66 napisał(a):Ta...matysm84 napisał(a):Widzialem stronke duuuzo ciekawych rzeczy,szkoda ze daleko jechac
Spoko, jak dojrzejesz to pomyślimy. Do Dantiego jechałem z progami by osobiście zamontować Takie fiki-miki się odstawia by klienta dopieścić i szacunek u ludzi mieć
koluniu napisał(a): No i widzisz danti! Już Peterek o koledze zapomniał! Ehhhhh.... co ten show biznes robi z ludzi!!!
zapraszam na frączkowskiedanti napisał(a):Jasne Jasne! Koluniu chciał się piwa zamojskiego napić!!
Jones napisał(a):... Fajne autko, dbaj jak o dziecko!
- podniesc 2 cale
- snorkel
- progi i zderzak stalowy
- bagaznik na dach
korf napisał(a): Stary ktoś Ci auto sprzedaje! http://otomoto.pl/isuzu-trooper-C30554478.html
pocieszny napisał(a):matysm84 napisał(a):Jesli chodzi o zderzak to myslalem o czyms takim
abstrahując od sensowności tego zderzaka w naszym terenie to przy 1 kontroli stracisz DR
pocieszny napisał(a):matysm84 napisał(a):Jesli chodzi o zderzak to myslalem o czyms takim
abstrahując od sensowności tego zderzaka w naszym terenie to przy 1 kontroli stracisz DR
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości